torstai 18. syyskuuta 2008

Viikko vielä

Tänään oli ohjelmassa hieronta, luulen että piriformikset saatiin möyhennettyä niin tehokkaasti ettei siltä suunnalta enää pitäisi tulla ongelmia. Huomenna on aikomus juosta kympin lenkki, lauantaina on vuorossa tunnin cross trainer -treeni ja sunnuntaina vielä viimeistelyksi tunnin hölkyttely. Sen jälkeen seuraavat juoksuaskelet otan perjantai-aamuna.

Sääennusteet
lupaavat Kreikkaan kisapäiväksi 24 astetta lämmintä ja satunnaista pilvisyyttä. Ennusteet voivat vielä muuttua monta kertaa, mutta eihän se juokseminen ole säästä kiinni, Spartaa kohti lähdetään vaikka mittari näyttäisi minkälaisia lukemia.

Kilpailunumeroni on 43, ja ennakkotiedon mukaan osallistujia on 366 kappaletta. Suomalaisia on ilmoittautunut 20, joista ilmeisesti 18 on myös mukana kisassa. Lisäksi kisaan starttaa suomalais-australialais-uusseelantilainen Vesa Murto. Virallinen Spartathlon-sivu on edelleen saman näköinen kuin viime keväänä, mutta täydellinen osallistujaluettelo löytyy amerikkalaisen ultrajuoksijatar Lisa Blissin blogista. Lisa on viime vuotisen Badwaterin voittaja, ja hän tulee nyt ensimmäistä kertaa juoksemaan Spartathlonia.

Ei kommentteja:

 

website traffic statistics
Find a Date