lauantai 20. syyskuuta 2008

Spartathlonitis Goes Fashion


Meille kaikille miehille on tuttu joka-aamuinen stressi: mitä pukisi päälle kun vaatekaappi pursuaa toinen toistaan muodikkaampia ja trendikkäämpiä asusteita. Ei ole helppoa tämä miehen elämä. Erityisen julmasti pukeutumisstressi raatelee suurien juhlapäivien alla. Ensi viikonloppuna minulla on edessä ultrajuoksijan joulu-vappu-juhannus-pääsiäis-synttäri-nimppari-merkkipäivän veroinen celebraatio, ja sitä ei passaa pilata tekstiileistä murehtimisella. Niinpä minulla on tarkat suunnitelmat valmiina jo nyt.

Tämän syksyn trendejä ovat keinokuidut ja eri tuotemerkkien vallaton yhdisteleminen, väriyhdistelmien suhteen olemme täydellisen vapaamielisiä. Sini-valko-musta väriyhdistelmä pukeutumisen lähtökohtana on perusteltu myös sillä, että samat värit löytyvät myös Eestin lipusta, ja eestiläinen ultrajuoksija Peeter Vennikas viettää Spartathlonin aikana 50-vuotis synttäreitään kotonaan Eestissä. Onnittelut Peeterille jo etukäteen!

Tekstiilit: Hattu Teva Desert River Rat, T-Paita Endurance/NoName, Pitkähihainen neon-keltainen paita yökäyttöön Brooks, shortsit Newline, varvassukat Feelmax tai Injinji, pohjalliset Matti Kyyrö ja kengät ASICS 2120.

Ei kommentteja:

 

website traffic statistics
Find a Date