sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Viimeinen lenkki...

...ennen ensi perjantaita on juostu. Viikon saldoksi kertyi 35 km juoksentelua, 1 h 30 min cross traineria ja puoli tuntia vesijuoksua. Olo on kohtuullisen hyvä, kolotuksia ja muita vaivoja on normaali määrä, mutta ei mitään sellaista minkä diagnoosiksi ei kävisi "hyvänlaatuinen akuutti ultraluulosairaus".

Juoksu on ollut aika voimattoman tuntuista viimeisillä lenkeillä, ja sykkeet ovat olleet tosi matalia. Uskon että alkuviikon juoksuttomuuden jälkeen perjantaina on juoksuvire kohdallaan. Tavoitteena on neljä päivää kestävä pangalaktinen hyperkompensaatio, jonka rinnalla kosminen superkompensaatio on lasten leikkiä.

Syyskuun aikana olen muuten onnistunut nostamaan painoni 83 kiloon, olen siis kompensoinut lisääntyneen treenin määrän vielä tehokkaammalla syömisellä. Starttipaino Kreikassa tulee näillä näkymin olemaan samaa luokkaa kuin viime vuonna, toivottavasti jaksan tälläkin kertaa raahata kaikki extra-läskitkin omin jaloin Spartaan asti. Joskus olisi kyllä kiva kokeilla kuinka juoksu sujuisi 78 tai 73 kiloisena.

Olen aloittanut pakkaamisen, ja drop bagien suhteen noudatan samaa suunnitelmaa kuin viime vuonna. Varaan mukaan 17 drop bagia, jotka ripottelen (raato-bussin aikataulun mukaan) 2 tunnin välein huoltopisteille Aspropyrgos (19,5 km), Megara (38,8 km), Kineta (54,7 km), Motor Oil (69,8 km), Pafili Mills (83,4 km), Mrs. Screech´s Villa (97,1 km), Soulinari Village (109,8 km), Ancient Nemea (123,3 km), Malandreni Road Sign (135,6 km), Lyrkia Village (148,3 km), Mountain Base (159,5 km), Nestani (171,5 km), Zevgolatio (186,1 km), Alea Tegea (195,3 km), Papandonis Restaurant (206,4 km), Bus Stop (220,2 km) ja legendaarinen Two Stored Mustard Color House (233,5 km).

Lähetän (tai ainakin yritän lähettää) tänne blogiin kisan aikana kuvia reitin varrelta, samalla Share on Ovi-systeemillä kuin viime vuonnakin. Tällä hetkellä minulla on pieni tekninen ongelma kamerapuhelimeni ja Ovi-palvelun kanssa, mutta varmaan saan sen selvitettyä ennen starttia. Lento Wienin kautta Ateenaan lähtee tiistaina klo 8.00.

EDIT: Tekniset ongelmat ovat ilmeisesti ratkenneet, avaan uuden sivun kuvia varten vielä ennen kisaa. Jos haluat katsella kuvia Ovi -palvelun kartalta, toimi näin:
  1. Rekisteröidy www.ovi.com palvelun käyttäjäksi
  2. Mene cornerin Spartathlon2009 -kansioon
  3. Klikkaa vasemman laidan Library valikosta "Locations"
  4. Näet kartan, jolle pitäisi tippua kuvia perjantaiaamusta alkaen
Jostain syystä Ovin karttaa ei pysty embeddaamaan tänne blogiin, mutta ei kai Ovi-palveluun rekisteröityminen ole kovin iso vaiva, jos kevyt spartathlonitis vaivaa. Spartathlon2009-kansiossa on nyt vain yksi testausmielessä sinne laitettu kesällä Ateenan eteläpuolelta otettu kuva, yritän siivota senkin pois ennen perjantai-aamua.

EDIT2: Taisin eilen lupailla liikoja, ilmeisesti Ovi karttaan ei pääse muut kuin tilinhaltija itse. No, toivottavasti kuvat sentään näkyy!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan tajunnanräjäyttävä määrä tsemppiä matkaan! Yritä olla tekemättä ylimääräisiä kyläkierroksia reitin varrella!

von Mähönen

Anonyymi kirjoitti...

Ultrasuuret tsempit sinulle ja koko team Finlandille siis sekä ultrajuoksijoille että huoltajille. Ehkä ensi vuonna ollaan samaan aikaan samoissa maisemissa.

Santta ja Jussi

 

website traffic statistics
Find a Date