sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Talvihorrokseen

Nyt on tämän vuoden juoksut juostu, loppuvuoden ohjelmassa on palauttelua Kreikan reissusta ja pohjakunnon ylläpitoa. Kovin pitkään totaalilepotaukoon ei välttämättä ole tarvetta, koska jalat tuntuvat olevan kohtuullisen hyvässä kunnossa. Luulen että suuri osa loppuunjuostun Spartathlonin aiheuttamista rasitusvammoista syntyy vasta Spartan valtatiellä eli viimeisen maratonin aikana, ja niitä rasituksiahan minun elimistössäni ei tällä kertaa valitettavasti ole.

Vuoden 2010 (hyvin alustavissa) suunnitelmissani on tällä hetkellä kaksi kisaa: 180 km pituinen Nemea-Olympia -juoksu toukokuun lopulla ja juhla-Spartathlon syyskuussa. Sakura-Michi ja Ultra-Balaton kiinnostaisivat myös kovasti, mutta ei taida olla järkeä yrittää ahtaa samaan vuoteen kahta pitkää ultraa enempää.

Laskurin mukaan tätä blogia on luettu tai katseltu yli 10 000 eri osoitteesta, mukavaa että on niin paljon ultrajuoksusta kiinnostuneita ihmisiä. Spartathlonitis vaipuu nyt talviunille, palaan asiaan sitten kun on jotain raportoimisen arvoista. Tai todennäköisesti aikaisemmin.

1 kommentti:

Santta kirjoitti...

Eli viimeistään Syysleirin aikoihin palaat tänne kirjoittelemaan ;)

 

website traffic statistics
Find a Date